Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Slik brukte DEA Apples AirTags

Sporingsenhetene har blitt brukt til å holde øye med ulovlige aktiviteter og forsendelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apples AirTags ble for det meste designet som en måte å finne tapte gjenstander på, men offentlige etater har også bruk for dem, ifølge en ny rapport fra Forbes som har vist hvordan Drug Enforcement Agency klarte å avdekke ulovlige aktiviteter.

I hovedsak brukte DEA AirTags til å spore opp pakker som de trodde ville bli brukt til ulovlige formål. En maskin som gjorde pulver til piller, for eksempel, ble forventet å være involvert i kriminell aktivitet.

DEA vendte seg til AirTags over vanlige GPS-enheter fordi de vanlige enhetene de brukte ikke fungerte til tider og var mindre pålitelige. Imidlertid ser det ut til at denne sammenkoblingen kanskje ikke er helt fremtidssikker, ettersom Apples AirTags vil varsle folk hvis en AirTag følger dem, noe som betyr at de kanskje ikke er den mest diskrete metoden for sporing.

Slik brukte DEA Apples AirTags
Dette er en annonse:


Loading next content