Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2018

Slik endte PES League European-runden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske Alex Alguacil i den store finalen. Dermed ble det altså ikke den franske storfavoritten Tiomit som fikk heve et nytt trofe, for han ble slått av Alguacil i semifinalen.

Når det kommer til samarbeidsdelen av turneringen gikk det litt bedre spanjolen. Den vant han nemlig sammen med italienske Ettorito i laget de kaller Broken Silence. Skuffelsen er nok derfor ikke altfor stor.

Pro Evolution Soccer 2018
Photo: PES League

Relaterte tekster

0
Pro Evolution Soccer 2018Score

Pro Evolution Soccer 2018

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam er nå klar for å sette sin dom over det første av årets store fotballspill, og FIFA skal virkelig levere for å leve opp til dette.

0
Slik endte PES League European-runden

Slik endte PES League European-runden

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske...Loading next content