Norsk
Gamereactor
lifestyle

Slik kan du gjøre take-away-mat litt sunnere

Det er umulig å kutte ut pizza helt, men her er hvordan det kan få deg til å føle deg litt mindre skyldig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet alle at take-away-mat, med sine høye nivåer av fett, salt og sukker, ikke alltid er det beste alternativet, men noen ganger er det utrolig vanskelig å motstå den saftige kebaben i butikkvinduet.

Så mye som vi kanskje vet at det ikke kommer til å hjelpe oss med å nå våre vekttapsmål, er take-out mat så ille som de fleste menns helsemagasiner vil ha deg til å tro? Vel, på en måte, ja. Som nevnt vil det høye fett-, sukker- og saltinnholdet øke BMI sammen med den kaloritette naturen til mange take-out matvarer som pizza, som kan pakke 250-350 kalorier per skive.

Det betyr imidlertid ikke at du alltid trenger å ha dårlig samvittighet når du bestiller takeaway. Selv om de fleste av matvarene ikke er like næringsrike som et hjemmelaget måltid, kan du gjøre bestillingen din litt sunnere fra kjøttet du velger. Ifølge The Guardian, hvis du holder deg unna kyllingnuggets, svinekjøttboller og annet kjøtt som sannsynligvis har blitt behandlet i en fabrikk gjennom intensiv oppdrett, vil du ende opp med et mer næringsrikt måltid. Velg storfekjøtt og lam når du kan, i utgangspunktet.

Hold deg også unna frityrstekt mat, og se hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Du vet aldri, ettersom noen retter er sunnere enn å bare stikke alt og alt i en frityrgryte til det skinner av fett.

Dette er en annonse:
Slik kan du gjøre take-away-mat litt sunnere


Loading next content