Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
John Wick: Chapter 4

Slik kommer John Wick i form

Baba Yaga kan bli gammel, men treningen hans ville slå ut en unggutt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alle som har sett ikke bare John Wick: Chapter 4, men noen av filmene i franchisen, lurer uten tvil på hva slags trening Keanu Reeves gjennomgår for å kunne fullføre et så stort utvalg av krevende kampsekvenser. Vel, heldigvis har Reeves trener Patrick Murphy nylig satt seg ned med GQ for å snakke om nettopp denne prosessen og hvordan han får Reeves i form til rollen.

Vi blir fortalt at treningen i stor grad dreier seg om kabel- og båndmotstandsaktiviteter og null tunge løfteøkter, da målet aldri var å bygge muskelmasse, men å påvirke Reeves holdning, justering og stabilisering, slik at han kunne gjennomføre en så krevende filmplan mens han var i 50-årene.

For å legge til dette, å komme i John Wick-form krever også moderne gjenopprettingsarbeid, noe som betyr kryoterapi og isbad, og en diett bestående av hele matvarer støttet med gjenopprettingstilskudd for å holde skuespilleren i kampform.

Men selvfølgelig krever dette treningsnivået konsistens og en sterk mental holdning, og Murphy uttalte at Reeves trente daglig (selv i helgene) etter stunttrening og at han er "uten sidestykke når det gjelder fokus og innsats for en fysisk rolle."

Dette er en annonse:

Hvis du leter etter noe for å få deg i form for tiden, sjekk ut Murphys trening via GQ.

John Wick: Chapter 4

Relaterte teksterLoading next content