Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Slik var Ubisofts E3-konferanse

Ubisoft klekket ut en smakfull E3-oppskrift for flere år siden, og i 2015 stilte de nok en gang opp med et forrykende show. Her er de tallrike høydepunktene...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har gjort det meget bra på E3 i mange år. Faktisk vil de fleste si at de har kommet ut på toppen de siste tre åene, takket bære overraskelser som Watch Dogs, The Division og Rainbow Six: Siege. I år fikk de langt tøffere konkurranse fra særlig Sony og Microsoft, men det franske selskapet klarte seg likefull meget bra i år også.

Til forskjell fra de øvrige aktørene har Ubisoft en mindre selvhøytidelig tone over konferansen sin, og de er også de eneste som bruker en konferansier hele veien gjennom. Som tidligere år hadde profilerte Aisha Tyler takket ja til denne jobben, og etter hun hadde hilst på salen åpnet showet med en real overraskelse.

For å bruker serieskapernes egen ord følte nemlig Matt Stone og Trey Parker at de begynte å få taket på videospill først mot slutten av South Park: The Stick of Truth-utviklingen. Derfor bestemte de seg for å gjøre det hele én gang til. Spilltittelen er naturligvis ment for å mistolkes, og South Park: The Fractured But Whole var en realitet.

HQ
Dette er en annonse:

Herfra gikk Ubisoft rett videre til en flunkende ny merkevare kalt For Honor. Dette er et actionspill som fokuserer på nærkamper fra tiden før skytevåpen fantes (alt fra middelalderen til samurai- og viktingtiden) som helst skal nytes i lag med andre. Deretter løftet de sløret for Anno 2205, som tar med serien ut i verdensrommet.

HQ
HQ

Trackmania Turbo var neste post på programmet, nærmere bestemt annonseringen av konsollversjonen. Denne vil attpåtil være utstyrt med en selvgenererende banebygger som lager tilfeldige baner som aldri er like.

Dette er en annonse:

En presentasjon av Just Dance 2016 ble det også plass til og Ubisoft hadde naturligvis ikke glemt de store tungvekterne Assassin's Creed: Syndicate, Rainbow Six: Siege og The Division. Den kanskje største nyheten herfra var at sistnevnte omsider har fått en slippdato, da The Division skal lanseres den 8. mars til neste år.

HQ
HQ
HQ

Før de gikk videre til den store finalen passet Ubisoft på å nevne at Både The Crew og Trials Fusion får nye utvidelser innen året er omme, nærmere bestemt Wild Run-utvidelsen til The Crew i november og Awesome Level Max-utvidelsen til Trials Fusion allerede i sommer.

HQ
HQ

Som tidligere år hadde imidlertid Ubisoft spart det største til avslutningen, og i år som i fjor var det et nytt og spennende innslag i en kjent serie som ble presentert. I det som ser ut som en stor, åpen verden skal vi nemlig igjen få leke spesialagent av den avanserte sorten, i Ghost Recon: Wildlands. Og her tror vi i grunnen annonseringstraileren taler for seg selv.

HQ
Slik var Ubisofts E3-konferanseSlik var Ubisofts E3-konferanseSlik var Ubisofts E3-konferanse


Loading next content