Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 4

Slipptrailer og season pass-detaljer for Sniper Elite 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sniper Elite 4 slippes neste uke, og i den forbindelse har utvikler Rebellion bestemt seg for å sende ut lanseringstraileren sammen med informasjon om hva man får i et såkalt season pass.

Det vil inneholde 12 nedlastbare utvidelser som inkluderer fire historieoppdrag som kan spilles sammen med en venn. Disse vil være adskilt fra historien i spillet, og alle vil i tillegg ha pakker med tre nye våpen, åtte skins og to nye figurer.

Det vil også inneholde ulike våpenpakker og ytterligere figurer til bruk i co-op og flerspilleren, men man får også tilgang til bonusinnholdet som går til dem som har forhåndsbestilt.

Frister det å betale rundt 300 kroner ekstra for dette, eller nøyer du deg med selve grunnspillet når Sniper Elite 4 slippes til PS4, Xbox One og PC 14. februar?

HQ
Sniper Elite 4Sniper Elite 4Sniper Elite 4

Relaterte tekster

8
Sniper Elite 4Score

Sniper Elite 4

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Karl Fairburne er tilbake for å bekjempe det tredje riket, og denne gangen får han gå hvor han vil. Vi har testet...

0
Sniper Elite får egen tegneserie

Sniper Elite får egen tegneserie

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Etter suksessen til deres WWII-baserte snikskytterserie, planlegger Rebellion nå å gi ut en tegnserie på tre volum basert på Sniper Elite. Dette ble kunngjort nylig av...

1
Sniper Elite 4 utvides neste uke

Sniper Elite 4 utvides neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi har allerede fått de to første delene av Sniper Elite 4 sin Deathstorm-utvidelse, og neste uke kommer den siste delen. Førstkommende tirsdag slippes nemlig...

0
Mer Sniper Elite 4-DLC slippes neste uke

Mer Sniper Elite 4-DLC slippes neste uke

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har allerede fått skyte en virtuell Hitler midt i barten i Sniper Elite 4-utvidelsen Target Führer, men neste uke er det klart for nye utfordringer i Rebellions firer....Loading next content