Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Tekken 7

Sniktitt - Vi har testet fire fightere i Tekken 7

Vi har fått teste litt av den ferskeste Tekken 7-versjonen til konsoll, og det virker absolutt lovende for alle kamphaner denne sommeren...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Bandai Namco hadde nylig en tilstelning i London der de viste frem noen av deres kommende spill, og blant dem var naturligvis Tekken 7. Det skal slippes i juni, og uten noe mer pjatt satte vi oss ned med spillet.

Vi fikk anledning til å teste ulike figurer, og den første av disse var Master Raven. Hun minner en del om en annen Tekken-figur, nemlig Raven, og hennes raske angrep vil kunne bli vanskelige å håndtere for motstanderne. Dessuten har hun et sverd som øker skaden i visse angrep.

Den neste vi fikk teste var Shaheen, som også var den minst spennende av de nye figurene vi prøvde. Kampstilen hans bød ikke på noe vi ikke har sett før, men han er i det minste sterk. Skal vi dømme ut fra onelinerne hans liker han visst ikke vold, noe som står litt i kontrast med resten av Tekken-gjengen. Han har i hvert fall en litt morsom greie, og det er at han mister hodeplagget etter en viss mengde juling, og det blir liggende på bakken til kampen er over.

Dette er en annonse:
Tekken 7Tekken 7

Den muskuløse og kjempelignende figuren Gigas sto også på menyen, og hans størrelse tvang frem en annen spillestil. Denne figuren handler naturligvis kun og kraft, og angrepene er derfor tregere og enklere for motstanderen å se. I hendene på den rette spilleren er han likevel et veldig farlig våpen, og han fungerer veldig bra til å sette motstanderen under press. Skulle du få motspilleren din opp mot kanten av brettet, kan Gigas være overlegen (ikke ulikt de ulike variantene av Jack).

Den siste av de nye figurene vi fikk teste var den gamle bølla Akuma. Vi likte spesielt godt hvordan han tar med seg litt Street Fighter inn i Tekken-verdenen, noe som er synlig i alt fra angrepene til lyseffektene. Akuma er dessuten veldig sterk, og han har klassiske triks som Hadouken på lur.

For en kort spilløkt som dette hvor tiden er dyrebar, ble det irriterende at lastetidene drøyde til rundt 30 sekunder. Dette er vanligvis slik som blir fikset i de siste oppdateringene av spillet før lansering, men det føles viktig å ha nevnt det allerede.

Dette er en annonse:
Tekken 7Tekken 7

Tekken-fans vet at det nye spillet vil by på gameplay-nyheter som Rage Art og Rage Drive, men vi skal forklare for de som ikke har fulgt Tekken 7 med argusøyne så langt. Rage Art er nyttig når du begynner å nærme deg bli K.O., og ved å aktivere dette får du muligheten til å dele ut seriøs juling i form av ett angrep som kan snu kampen. Dette kan dog blokkeres, så du må time dem riktig.

Rage Drive er et alternativ for deg som foretrekker en serie med angrep fremfor ett kraftfullt. Du vil bli sterkere enn vanlig, men denne styrken blir altså fordelt over flere angrep. Til sammen gir de deg to verktøy å ty til når det ser som mørkest ut.

Det som imponerer mest med Tekken 7 er den visuelle biten. Det siste spillet var Tekken Tag Tournament 2 fra 2012, og det har naturligvis skjedd mye på grafikkfronten siden den gang. Ikke minst har det blitt sluppet nye konsoller. Utvikleren har lagt mye kjærlighet i finpussen av konsollversjonen (spillet har allerede vært ute til arkademaskiner i et års tid), og det synes både på figurene og de flotte bakgrunnene. En av arenaene er omringet av greiner, og detaljene her var helt ville. Brettene, eller arenaene, i Tekken-serien har alltid sett bra ut, men denne gangen har Bandai Namco overgått seg selv.

Tekken 7

Foruten de trege lastetidene fløt spillet veldig bra, men det var noen skjønnhetsfeil knyttet til kollisjonsprogrammeringen. Spesielt var det en del av figurenes klær som sørget for at det ikke så like bra ut, som at Shaheens hodepryd stakk gjennom skuldrene hans eller snøen når den havnet på bakken.

Alt i alt er jeg fornøyd med det jeg fikk se. Bandai Namco virker også fornøyde med spillet, og de viste frem over 20 fightere og en haug med arenaer hvor vi skal gi og få deng i sommer. Vi ser frem til å teste det ferdige spillet, og slår fast at det foreløpig virker veldig lovende.

HQ

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content