Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Sonic drar på eventyr i Minecraft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har sett Sonic the Hedgehog-relaterte ting i Minecraft før, men denne gangen snakker vi ikke om ting fansen har laget. SEGA og Mojang slår seg nemlig sammen for å feire Sonics 30-årsjubileum. Via dette samarbeidet får vi Sonic og mange av vennene hans som Knuckles, Tails og Amy Rose samt Dr. Robotnik.

Mange kjente baner fra de klassiske Mega Drive-spillene får nytt liv i Minecraft, og det er også noen overraskelser på lur. Sjekk ut traileren nedenfor, det ser meget vellagd ut og merkelig nok mer moro ut enn noen andre 3D Sonic-spill fra det siste tiåret. DLCen er tilgjengelig nå. Sjekk ut den offisielle hjemmesiden om du vil vite mer om den.

HQ
Minecraft
MinecraftMinecraft
MinecraftMinecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content