Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Sonos Era 300

Sonos gjenoppfinner seg selv igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis det er én ting du må gi Sonos æren for, er det at de ikke akkurat introduserer en mengde produkter på et blunk. Nei, de tar seg god tid, og selv om det har vært små endringer og oppgraderinger i besetningen gjennom årene, har One og Five vært midtpunkter i lang tid.

HQ

Men den epoken er nå over, og i stedet har vi nå ... vel, Era. Mer spesifikt har vi erstatningen for Five, som har fått navnet Era 300. Fremover er det den litt større fetteren i serien, som du kan kjøpe for i underkant av 450 kroner, samme pris som Five ble introdusert for.

Det første du utvilsomt vil bli tiltrukket av er den bisarre formen, for å si det mildt. Den er designet for å fremme hele Spatial Audio-vinkelen, som vi kommer til, men det ser ut som... Vel, spesiell. Ikke bekymre deg; du får fortsatt den ikoniske perforerte grillen, de samme materialene og enda litt mer tilkobling i form av en USB-C-port på baksiden som enkelt kan konverteres til en enkel line-in. Dette betyr at du for eksempel kan koble til en mikser hvis ting blir interessante.

Sonos Era 300

Det er en tung bass på 4,4 kg, og det er seks drivere, som hver skyter lyd fremover, venstre, høyre og oppover, på samme måte som Sonos Arc gjør i prinsippet. Mer spesifikt er det fire diskanthøyttalere og to basselementer. Lyden er den samme relativt varme og balanserte lyden vi kjenner fra den nyeste Five, og det er selvfølgelig TruePlay og det relativt sømløse oppsettet via Sonos-appen som vi også kjenner fra de siste produktlanseringene.

Dette er en annonse:

Dette er ikke en revolusjon innen brukeropplevelse, overflate eller drift, dette er Sonos' første forsøk på det de kaller «ekte romlig lyd», og det er ganske enkelt å høre når du setter deg ned. Det skal imidlertid sies at det er begrenset til hvilke tjenester som faktisk tilbyr ekte avspilling av musikk med romlig lyd. Apple Music tilbyr Dolby Atmos nå, men må være spesifikt aktivert i innstillingene, men Spotify, for eksempel, gjør det ikke ennå.

Vi har primært testet gjennom Apple Music, og forskjellen er ganske betydelig. På grunn av Era 300's-designen og lydprofilen har lyden en mer oppslukende dimensjon, og hvis du noen gang har sittet i en ekte Dolby Atmos-hjemmekino med fysiske enheter plassert i riktig mønster, er det en lignende følelse som oppnås med en enkelt høyttaler. Effekten er selvfølgelig ikke like uttalt, og selv om høyttaleren er delvis rundstrålende, påvirker den åpenbart lytteren hvordan den plasseres eller hvor du er.

Sonos Era 300

Men effekten er der, det er ikke en gimmick, og det er ingen tvil om at Spatial Audio, uansett hva ulike selskaper ender opp med å kalle det, er en teknologi vi kan stole på å ta av, og ved å kombinere en meningsfull implementering med bedre bakoverkompatibilitet i form av linje inn og direkte Bluetooth, er Era 300 en del av en avgjørende ny æra for Sonos.

Dette er en annonse:

Forresten, du må betale noe sånt som £ 20 for adapteren som trengs for å bruke USB-C til Ethernet og jack. Ugh.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content