Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wonderbook: Book of Spells

Sony annonserer Wonderbook

Sony slår seg sammen med J.K. Rowling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har startet arbeidet med et nytt initiativ kalt Wonderbook. Det kom frem under nattens E3-konferanse, der det prosjektets første spill, Book of Spells, ble annonsert.

Wonderbook-prosjektet baseres seg på Playstation Eye-kameraet til Playstation 3, som skal brukes til å vekke fysiske bøker til live på TV-skjermen ved hjelp av augmented reality. Bøkene kan sammenlignes store utgaver av AR-kortene til Nintendo 3DS, som legges foran TV-skjermen slik at både boken og spilleren er i bildet.

Book of Spells er skrevet av Harry Potter-forfatter J.K. Rowling, og sender spilleren tilbake til Hogwarts-akademiet for et eventyr med magi og trolldom i førersetet.

Flere Wonderbook-spill og bøker skal annonseres med tiden som kommer.

Wonderbook: Book of Spells
Wonderbook: Book of SpellsWonderbook: Book of Spells
Wonderbook: Book of SpellsWonderbook: Book of Spells

Relaterte tekster

Wonderbook: Book of SpellsScore

Wonderbook: Book of Spells

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Sony surfer på Harry Potter-trenden og med Wonderbook inn på barnemarkedet vil. Men holder det i lengden, får de det til?Loading next content