Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spec Ops: The Line

Spec Ops: The Line får dato

Ørkenkrigen starter til sommeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver 2K Games har nå offentliggjort en utgivelsesdato på Yager Developments taktiske actionspill Spec Ops: The Line, og forklart at 29. juni er dagen vi bør merke oss.

Dersom man forhåndsbestiller spillet hos utvalgte forhandlere vil man bli tildelt den såkalte FUBAR-utgaven av spillet, som byr på ekstra utstyr og raskere progresjon i flerspillerdelen. Med tanke på hva FUBAR som regel betyr i internettsammenheng synes vi det er et pussig navn, men det høres jo ut som en god deal likevel.

Spec Ops: The Line forgår i den brennehete byen Dubai, der store stormer har fylt gatene med sand, og lovløse gjenger har tatt over kontrollen. Les mer om spillet i vår sniktitt.

Spec Ops: The Line slippes til PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Spec Ops: The Line

Relaterte tekster

Spec Ops: The LineScore

Spec Ops: The Line

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Spec Ops: The Line forteller en god historie, men lite engasjerende gameplay holder det tilbake. Robin har satt karakter...

2
Få Spec Ops: The Line gratis til PC

Få Spec Ops: The Line gratis til PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Yager Development overrasket store deler av spillverden da de slapp Spec Ops: The Line i 2012. I markedsføringen hadde de stor grad fokuserte på hvordan man kunne skyte...Loading next content