Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Spider-Man, Just Cause 4 og The Golf Club klare for PlayStation Now

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist gang vi hørte om de imponerende salgstallene til Spider-Man viste det seg at omtrent omtrent hver sjuende PlayStation 4-eier hadde kjøpt spillet, men både jeg og Sony mener spillet fortjener mer.

Det viser seg nemlig at det er Spider-Man, Just Cause 4 og The Golf Club 2019 som blir de store høydepunktene på PlayStation Now fra senere i dag og frem til den 7. juli. Om du ikke har PS Now kan du prøve tjenesten, og dermed spillene, helt gratis i sju dager om du ikke har tatt nytte av tilbudet etter den 31. januar.

Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content