Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vil være gratis å spille fra i dag og frem til 21. november. Dette er altså en glimrende mulighet for deg som vil teste spillet uten at du trenger å sjekke kontoen først.

Zenimax sitt ambisiøse nettrollespill fikk en litt dårlig start, og spillerne syntes ikke Tamriel hadde så mye å by på. Siden den gang har spillet sett mange endringer, og blant annet har det droppet abonnement. Med alle oppdateringene og utvidelsene finne det neppe noe bedre tidspunkt å teste spillet på enn denne uken.

Spillet er tilgjengelig gratis fra klokken 19.00 i kveld på PS4 og PC, og all fremgang du gjør vil bli med videre hvis du skulle bestemme deg for å kjøpe når søndagskvelden kommer. Tilbudet åpner også for Xbox One, men ikke før på fredag.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Relaterte tekster

0
Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

Spill Elder Scrolls Online gratis ut uken

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vil være gratis å spille fra i dag og frem til 21. november. Dette er altså en glimrende mulighet for deg som vil teste...Loading next content