Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 22

Spill F1 22 gratis i helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Liker du Formel 1, men har ikke fått prøvd det nyeste offisielle F1-spillet ennå? Da har vi en god nyhet til deg, ettersom utvikleren Codemasters har annonsert at de gjør det nyeste F1-spillet gratis for alle spillere i noen dager for å feire USAs Grand Prix, som finner sted denne helgen.

F1 22 er gratis å spille fra 20. - 24. oktober på alle plattformer og har også en rekke kampanjetilbud hvis du liker det så godt at du ønsker å kjøpe det. Eventuell progresjon du gjør under gratisperioden vil også overføres.

Det vil også være gratis USA-inspirert innhold som du mottar i posten (i spillet altså) frem til 7. november. Dette inkluderer hansker, drakter, hjelmer og mer.

F1 22

Relaterte tekster

0
F1 22Score

F1 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Den nye Formel 1-sesongen er godt i gang, og nå får vi også den årlige utgaven av det offisielle spillet, F1 22.

0
Spill F1 22 gratis i helgen

Spill F1 22 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Liker du Formel 1, men har ikke fått prøvd det nyeste offisielle F1-spillet ennå? Da har vi en god nyhet til deg, ettersom utvikleren Codemasters har annonsert at de gjør...Loading next content