Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PGA Tour 2K23

Spill PGA Tour 2K23 gratis i påsken

Feir Masters-helgen med 2Ks golftilbud.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Sports slapp sitt nyeste golfspill tilbake i oktober, og vil definitivt ikke at vi skal glemme det med alt søkelyset på EAs alternative lansering i morgen.

Som et resultat har Microsoft og 2K Games nå kunngjort at PGA Tour 2K23 er en av Free Play Days-titlene denne uken. Dette er et utvalg av Xbox-spill som kan lastes ned og spilles gratis for alle abonnenter på Xbox Live Gold eller Game Pass Ultimate.

Det er også andre titler inkludert: to veldig gode MMORPGer i form av The Elder Scrolls Online og Black Desert Online, samt Team 17s brilliante Bravery and Greed med beat 'em up-action for opptil fire spillere.

Alle disse kan spilles så mye du vil frem til klokken 9 mandag morgen, og det er også store rabatter hvis du ønsker å kjøpe noen av dem.

PGA Tour 2K23

Relaterte tekster

0
PGA Tour 2K23Score

PGA Tour 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Birdier, eagler og bogeyer haglet da Daniel tok for seg det nyeste golfspillet fra 2K og HB Studios.

0
Fremtiden for PGA Tour 2K23

Fremtiden for PGA Tour 2K23

NYHET. Skrevet av Daniel Andersen

Hva skjer med PGA Tour 2K-serien nå som de har fått konkurranse? Daniel tok en prat med utvikler HB Studios for å finne ut av dette og mer.

0
Sniktitt: PGA Tour 2K23

Sniktitt: PGA Tour 2K23

FORSPILL. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har svingt golfkølla på både bane og i skogen da vi fikk en sniktitt på det nye golfspillet fra 2K og HB Studios.Loading next content