Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Spill Tekken 7, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered og Civilization VI gratis på Xbox denne helgen

Om du har Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært tradisjon i noen år nå at Microsoft hver helg tilbyr to-tre spill som kan lastes ned å nytes uten ekstra kostnad for alle som har Xbox Live Gold (eller Xbox Game Pass Ultimate) i deres Free Play Days-initiativ. Vi pleier å rapportere om dette når vi mener det er titler verdt å sjekke ut, og akkurat det gjelder helgens titler. Det handler om tre spill i tre sjangre som vi tror flere av dere er interesserte i .

Nærmere bestemt handler det om Tekken 7, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered og Civilization VI som alle fritt kan lastes ned og nytes frem til klokken 9 mandag morgen. Det er samtidig slag på alle titlene, og velger du å kjøpe noen av dem får du fortsette der du slapp.

Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content