Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splatoon 2

Splatoween returnerer til Splatoon 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Splatoon 2 er klart for å feire Halloween igjen i år og gjenoppliver Splatoween-eventet, som blant annet gir spillerne mulighet til å få tak i eksklusivt utstyr. Eventet varer fra 30. oktober til 1. november hvor vi får se en stor in-game face-off mellom Team Trick og Team Treat.

Spillere vil kunne motta eksklusivt utstyr ved å gå inn på en av spillets nyhetsartikler via News-appen på Switch-konsollen. For å gjøre dette må man følge Squid Research Lab Report News Channel og starte spillet fra linken i artikkelen.

Det største eventet her er dog det store slaget mellom Team Trick og Team Treat. Spillere kan velge hvilken side de skal representere fra en terminal i Inkopolis Square før de deltar i en serie av Turf War-kamper. Team Treat vant forrige gang, men klarer de å seire to ganger på rad?

Splatoon 2

Relaterte tekster

6
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I en relativt tørr spillmåned slipper Nintendo en etterlengtet fargeklatt. Vi har pøst på med maling for å anmelde Splatoon 2...Loading next content