Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

SpongeBob: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated får spesialutgaver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ Nordic har avslørt store nyheter for de som ser frem til SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini - Rehydrated, da det ikke bare får en "Shiny Collector's Edition", men også en "FUN Edition" som inneholder flere godsaker til PC, PS4, Switch og Xbox One.

Shiny Edition inneholder en Svampebob-figur med en fleksibel tonge og en gyllen stekespade, veggklistremerker, seks litografier, tennissokker og spillet. Denne vil koste $149.99.

FUN Edition derimot, inneholder den samme figuren, sammen med modeller av Patrick og Sandy, veggklistremerker, et sett tiki-nøkkelringer, seks litografier, tennissokker og spillet. Denne vil dog koste $299.99.

Remaken ble avslørt tidligere i år, og bringer tilbake spillet hvor du kan spille som alle karakterene du får som modeller i FUN Edition-en. Her skal du bekjempe Plankton og hans onde roboter, og remaken byr på visuelle forbedringer og noen gameplay-justeringer.

Er du interessert i en av spesialutgavene? Da kan du sjekke ut trailerne for begge nedenfor.

HQ
HQ
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Relaterte teksterLoading next content