Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown

Spreke Crackdown-screens

Demo klar på Xbox Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her er ytterligere en fet bunke med skjermiser fra Real Time Worlds kommende Crackdown. Spillet går i samme bane som Grand Theft Auto, men man spiller som en superagent istedet med muligheter å løfte flere tonn og hoppe et titalls meter rett opp i luften.

Se at disse skjermisene forestiller agentfirmaets supersterke SUV. Tre tjenestebiler står til ditt foregående, hvorav en er en sportsbil, en er SUV'en på skjermisene og den siste er et pansarkjøretøy. Alle går å oppgradere på en måte som får Batmans gamle doning til å føles direkt slapp.

Vi har også nettopp fått vite at det ligger en demo klar fra spillet på Xbox Live Gull.

Her er mer fakta:
Crackdown tar den actiondrevne hybridsjangeren over i neste generasjon med den første ekte 3D-spillarenaen. Spillerne vil håndheve lov og orden ved hjelp av alle nødvendige midler i et bysentrum som er herjet av kriminalitet, noe som inviterer til å utforske byen i sin fulle bredde, lengde og høyde. Kombinasjonen av det banebrytende samarbeidsspillet, det første i sjangeren, og en interaktiv verden der det meste kan brukes som våpen, gjør at spillerne kan skape en sprelsk actionblanding etter hvert som de renser opp i gatene.

Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown
Crackdown

Relaterte tekster

CrackdownScore

Crackdown

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Tidlig avsky har blitt byttet ut med ren kjærlighet. Kristian har hygget seg kongelig i Real Time Worlds digitale sandkasse!

1
Crackdown er gratis igjen

Crackdown er gratis igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I november var Microsoft hyggelige nok til å tilby oss Crackdown helt gratis, og nå som Crackdown 3 er like rundt hjørnet gjør de det igjen. Larry Hryb ønsker nemlig å...Loading next content