LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Final Fantasy VII: Ever Crisis

   Square Enix begrenser VPN-tilgang til Final Fantasy VII: Ever Crisis

   Det ser ut til at de millioner av spillere som tester den nye tittelen, bryter tjenestevilkårene.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Med to millioner registrerte spillere over hele verden før Final Fantasy VII: Ever Crisis i det hele tatt er offisielt lansert, er iOS- og Android-tittelens suksess foreløpig sikret. Men det kan fortsatt være visse aspekter av hvordan spillerne samhandler med innholdet som må forbedres i fremtiden, for spillets servere i Japan ryker, og det er på grunn av VPN-tilgang at Square Enix kommer til å ta knekken på problemet.

   I en melding på X har spillets offisielle Japan-konto rapportert at VPN-tilgang til spillet har blitt blokkert for brudd på tjenestevilkårene. Som et resultat vil spillere som ikke er fysisk koblet til et nettverk i landet, ikke kunne få tilgang til spillets servere.

   VPN-tilgangen skyldes at spillet i utgangspunktet ennå ikke er lansert i alle regioner, og at lokaliseringen av spillet bestemmes av regionen du spiller fra. Det er mange brukere som nå må vente på at spillet slippes i flere territorier og med de originale språkalternativene.

   Har du prøvd Final Fantasy VII: Ever Crisis? Hvis du ikke har det, kan du ta en titt på forhåndsomtalen vår under SGF.

   Final Fantasy VII: Ever Crisis

   Takk, Siliconera.

   Relaterte tekster   Loading next content