Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Trials of Mana

Square Enix feirer Trials of Manas 25-årsjubileum med stor oppdatering

Spillet selges også med 30% rabatt på Steam og Switch frem til 2. november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har avslørt at de feirer Trials of Manas 25-årjubileum med en ny oppdatering til fjorårets remake som bringer flere utfordrende moduser for å sette veteranenes ferdigheter på prøve. Spillet, samt Secret of Mana og Collection of Mana, selges også med fine rabatter frem til 2. november.

Patch 1.1.0 til Trials of Mana slippes i dag og introduserer "No Future"-vanskelighetsgraden. Her møter man sterkere fiender samt at det er en restriksjon på hvilke evner og ting man kan bruke. Det kommer også nye utfordringer med tidsbegrensning på bosser, og spillere kan nå tilpasse kostymene etter å resette en karakters klasse eller når man starter på New Game Plus.

Trials of Mana selges for øyeblikket med 30% rabatt på Steam og Switch, Secret of Mana har 30% rabatt på Steam, og Collection of Mana har 50% rabatt på Steam og Switch (eShop). Alle rabattene gjelder frem til 2. november.

Trials of Mana

Relaterte tekster

3
Trials of ManaScore

Trials of Mana

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

En 16-bit-slager har fått ny drakt og Tommy har reist tilbake i tid for å gjenoppleve et gammelt eventyr. Kan Trials of Mana bli en like stor klassiker på dagens konsoller?Loading next content