Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Trek: Resurgence

Star Trek: Resurgence lanseres neste måned

Det historiefokuserte spillet kommer til PC, PlayStation og Xbox.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Utvikleren Dramatic Labs har offisielt kunngjort utgivelsesdatoen for det kommende narrative eventyrspillet Star Trek: Resurgence. Spillet lanseres på PC (via Epic Games Store), PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series den 23. mai.

Når det gjelder hva dette handler om skal Star Trek: Resurgence fortelle en original historie satt i tiden like etter The Next Generation. Historien dreier seg om to karakterer, førstestyrmann Jara Rydek og ingeniør Carter Diaz, og ser dem navigere seg gjennom et mørkt mysterium som forbinder to sivilisasjoner som er på randen av krig.

Spillet vil også inneholde ulike opptredener fra ikoniske Star Trek-karakterer, og vil be spilleren om å ta en rekke dialogvalg for å avgjøre utfallet ulike scenarioer.

Ta en titt på traileren for spillet nedenfor.

HQ
Star Trek: Resurgence

Relaterte tekster

0
Star Trek: ResurgenceScore

Star Trek: Resurgence

ANMELDELSE. Skrevet av Niclas Wallin

Niclas har forsøkt å megle fred mellom en gruppe romvesener ombord USS Resolute i det siste kapittelet i Star Trek-sagaen, men har ikke særlig lyst til på nye forhandlinger.Loading next content