Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order sniklanseres visst på PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da EA og Respawn kunngjorde at Star Wars Jedi: Fallen Order kommer til PS5 og Xbox Series nøyde de seg med å si at det ville skje i løpet av sommeren. Det kan virke som om vi ikke får en stor markedsføringskampanje før lanseringen heller.

En person som jobber for en britisk butikkjede forteller til The Gamer at de allerede har mottatt fysiske PlayStation 5-eksemplarer av Star Wars Jedi: Fallen Order og fått beskjed av sjefene om at spillet legges ut for salg på fredag. Det som gjør dette ekstra troverdig er at Trophy-listen også har dukket opp, noe som sjelden skjer lang tid før lansering. Dermed kan du være ganske sikker på at en penere utgave av et allerede meget bra spill ikke er langt unna. Tiden får vise om det også gjelder Xbox Series eller ei.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterte tekster

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Der The Force Awakens satte filmuniverset på rett spor tar Respawn spilluniverset på riktig vei også ved å blande klassisk Star Wars med Uncharted og Dark Souls.Loading next content