Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Skeleton Crew

Star Wars: Skeleton Crew bekreftet å være åtte episoder lang

Den første sesongen ser ut til å følge samme mønster som The Mandalorian og Ahsoka.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Andor skilte seg ut ved å være mye lengre enn vanlig for en live-action Star Wars-serie ved å ha 12 episoder i første sesong, og det er bekreftet at andre sesong gjør det samme. Vi er veldig takknemlige for dette, for Andor var helt utmerket, men det virker som om åtte episoder er gullstandarden når det gjelder live-action Star Wars-serier for Disney+.

HQ

Alle Mandalorian-sesongene har vært på åtte episoder, den kommende Ahsoka er på åtte episoder og det samme gjelder for The Acolyte (som har premiere neste år og utspiller seg på slutten av High Republic-tiden). Og nå viser det seg at Star Wars: Skeleton Crew vil følge samme mønster med åtte episoder.

Selv om vi ikke vet så mye om denne serien ennå sies det at det er noe fans av The Goonies vil like siden vi får følge fire barn som har gått seg vill i galaksen og prøver å komme seg hjem. Vi vet også at Jude Law spiller en viktig rolle. Serien har premiere senere i år på Disney+, så forhåpentligvis trenger vi ikke vente lenge på den første traileren.

Star Wars: Skeleton Crew

Takk, ComicBook.com.

Relaterte teksterLoading next content