Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons-kortfilm starter historien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag skrev jeg at CG-trailere sjelden imponerer meg særlig, men da er det som oftest snakk om de som later som om det er gameplay eller gir null mening. I dag har EA Motive gjort noe mye bedre.

Utviklerstudioet har nemlig slått seg sammen med Lucasfilm og ILM for å lage en kortfilm som fungerer som en prolog til Star Wars: Squadrons. Her får vi se hvordan imperiets Varko Grey er den eneste som overlever et overraskelsesangrep på Var-Shaa, men at det er litt for tidlig å juble når man befinner seg alene i rommet. Med tanke på hvem som har laget videoen trenger jeg vel ikke å påpeke hvor høye produksjonsverdiene er og hvor pent alt ser ut, noe som forhåpentligvis gjenspeiles i selve spillet også.

HQ
Star Wars: Squadrons

Relaterte tekster

0
Skaff deg Star Wars: Squadrons gratis

Skaff deg Star Wars: Squadrons gratis

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I disse dager er det mange av dere som kjøper spill for en ganske billig penge, så da er det ikke mye som kan bli bedre...utenom å få dem gratis da. Sistnevnte har i...Loading next content