Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Syndicate

Starbreeze erter piratene

La ved .nfo-fil i ferdig versjon av Syndicate

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når en piratgruppe har knekt kopibeskyttelsen på et spill og sendt det på sine virtuelle piratskip legger de ofte ved en .nfo-fil med. Den inneholder som regel en logo med ASCII-grafikk, installeringsinstrukser og hilsener til andre warez-grupper.

En slik fil er også lagt ved i den lovlige versjonen av Syndicate, lagt inn av utvikler Starbreeze. Rock Paper Shotgun melder at filen er komplett med ASCII-logo og installeringsinstrukser, og de lyder som følger:

Install Notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Insert disc
2) Play ;)

Filen forteller videre hvor lang tid og hvor mange folk de brukte for å lage spillet. I sann warez-stil avsluttes filen med oppfordring om å søke jobb hos Starbreeze.

Syndicate

Relaterte tekster

SyndicateScore

Syndicate

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Svenske Starbreeze Studios har lagt det meste til rette for en actionfylt fremtidsdystopi i revitaliseringen av 90-tallsklassikeren Syndicate...Loading next content