Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Starfield-feil gir oss en asteroide som kjæledyr

Den er kanskje ikke den mest nyttige følgesvennen, men den er lojal.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Starfield er kanskje et av Bethesdas reneste rollespill ved lanseringen, men det har ikke hindret en og annen feil i å dukke opp. En spiller oppdaget en harmløs feil som gjorde at spillerens skip ble forfulgt av en liten asteroide.

Vi visste at man kunne gå på asteroider i Starfield, men nå vet vi at man også kan få en asteroide som en slags merkelig følgesvenn. Reddit-brukeren ReverendRoo har delt bilder av insektet på nettet, og det ser virkelig ut som en søt følgesvenn.

I kommentarfeltet til ReverendRoos innlegg delte andre brukere lignende erfaringer, og en av dem hevdet til og med at en rekke steiner fulgte etter skipet deres. Hvis du vil ha din egen kjæledegge, utløses insektet tydeligvis når du sprenger asteroider, så det er bare å holde utkikk.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content