Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls (2010)

Stenger Demon's Souls-serverne

Den 1. juni er det slutt på moroa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Interessen rundt Dark Souls har vært stor, og nylig annonserte From Software PC-versjonen Dark Souls: Prepare to Die Edition.

Forgjengeren Demon's Souls har i mellomtiden rukket å bli snaut to år gammelt, og det er tydeligvis nok til at Namco Bandai slutter å støtte tittelen. De har nemlig annonsert at spillets server kommer til å stenge på morgenkvisten den 1. juni.

Onlinedelen i Demon's Souls er ikke den mest omfattende vi har sett, men hvis man spiller over nett vil man kunne se spøkelsesskikkelser som representerer andre spillere.

Den 1. juni er det imidlertid slutt på moroa, og du blir nødt til å takle spillets nådeløse utfordringer i ensom majestet.

Relaterte tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Vebjørn har følt på frykten for det ukjente og stirret døden i hvitøyet. Nådeløst vissvass, eller herlig spillperle? Her er dommen...

9
Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Små og kornete bilder som forestiller et spill som går under arbeidsnavnet "Project Beast" har fant veien ut på Facebook i går. Det skal tydeligvis være snakk om From...



Loading next content