Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Steve Irwins sønn redder pytonslange fra automat

Vi har alle tenkt på å krype inn i en når colaboksen setter seg fast, men dette gale reptilet gjorde det faktisk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Robert Irwin, sønnen til den legendariske dyrepasseren Steve Irwin, har nylig gått viralt for å ha reddet en slange som satt fast i en automat. Sammenkrøllet rundt en rekke Coca-Cola-flasker var denne pytonslangen kanskje ute etter en sukkerkick, men den kunne selvsagt ikke bli der for alltid.

En pytonslange trenger et balansert kosthold med alt annet enn cola. Irwin kom til stedet, og med hjelp fra en automattekniker fikk han ganske enkelt trukket pytonslangen ut av automaten. Det var ikke mye motstand fra pytonslangen.

Men som Irwin påpekte, er det neppe første gang denne slangen har havnet i en merkelig situasjon. Slangen manglet en bit av halen. En gammel skade, ifølge Irwin, som betyr at "denne fyren åpenbart har en tendens til å havne i merkelige situasjoner."

Se videoen av redningsaksjonen her.

Dette er en annonse:
Steve Irwins sønn redder pytonslange fra automat


Loading next content