Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego City Undercover

Stor nedlasting til Switch-versjonen av Lego City Undercover

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Merkingen av spillet var en feil. Les alt om dette i denne oppdateringen.

Opprinnelig sak:
Lego City Undercover var på nesten 20 gigabyte da det ble sluppet til Wii U i 2013, men når det kommer til Nintendo Switch neste måned er kassetten på bare syv gigabyte. Det virker naturligvis litt rart, men det finnes en ganske enkel forklaring. Warner har nemlig satset på mindre kassetter, og dermed er ikke all dataen som trengs inkludert. Dette innebærer at selv om du kjøper den fysiske versjonen av spillet, må du likevel laste ned 13 gigabyte.

Ettersom Switch kun har 25,9 gigabyte med ledig plass, forsvinner halvparten til dette spillet. Vi vet ennå ikke om kassetten kan brukes til noe før du har lastet ned de ekstra gigabytene, men på spillcoveret står det at du trenger internettilgang. Vi mistenker at det er for å få lastet ned den nødvendige dataen.

Hva tenker du om en slik løsning?

Lego City Undercover
Bilde fra Reddit.
Lego City UndercoverLego City Undercover
Lego City UndercoverLego City Undercover

Kilde: Reddit

Relaterte tekster

0
Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Etter fire år som et Wii U-eksklusivt eventyr har Lego City Undercover nå kommet til flere plattformer. Vi har testet Nintendo Switch-versjonen...

Lego City UndercoverScore

Lego City Undercover

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes - GR EU

TT Fusions Lego-spill har sagt farvel til lisensierte eventyr, og ønsker i stedet velkommen en verden full av popkulturelle referanser og parodier. Dette er Lego City Undercover.

0
GR Live spiller Lego City Undercover

GR Live spiller Lego City Undercover

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego City Undercover har nettopp blitt sluppet til Nintendo Switch, PC, PS4 og Xbox One etter å ha vært ute til Wii U siden 2013. Vi liker spillet ganske så godt, og...Loading next content