LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter

   Store PlayStation 5- og Xbox Series X-nyheter kommer i mai

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Ting har og vil fortsette å endre seg raskt under denne pandemien. Spillmesser har blitt kansellert og PR-planer blitt endret for både PlayStation 5 og Xbox Series X, men nå er det endelig snart tid for å se hvordan spill vil se ut på de nye konsollene.

   Den siste tiden har det nemlig begynt å gå rykter om at både Sony og Microsoft vil avsløre spennende ting om både PlayStation 5 og Xbox Series X, samt spillene som kommer til konsollene, lenge før E3-perioden i midten av juni. Daniel Ahmad, en av spillindustriens mest kjente analytikere, er en av dem som kan ta på seg mye av skylden for disse med sine Twittermeldinger. Dette kan jeg bekrefte stemmer, og for å være snill kan jeg også fortelle at vi får høre noen meget spennende ting relatert til PS5 og Xbox Series X allerede neste uke. En av grunnene er at en meget hypeverdig event vil avholdes i starten av mai. Akkurat når den er og hvem som leder den skal jeg ikke avsløre her av respekt for selskapene, så i stedet nøyer jeg meg med å spørre: hva ønsker du å se fra de første store utblåsningene av PS5- og Xbox Series-spill? Sammenligninger av hvordan gamle spill vil se ut på de nye konsollene, opptiningen av dvalende spillserier, indiespill, gameplay fra Demon's Souls Remake og Halo Infinite eller hva?

   Store PlayStation 5- og Xbox Series X-nyheter kommer i mai


   Loading next content