Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Strange Brigade

Strange Brigade er nå tilgjengelig på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de spillene vi kun så et kort glimt av under Nintendos E3-presentaasjon var spillet Strange Brigade. Spillet er et tredjepersons skytespill som foregår på 1930-tallet, hvor du spiller som en eventyrer som skal undersøke et mystisk gravsted fylt med skjulte skatter.

På beste Indiana Jones-vis er det også et par overnaturlige elementer, og derfor må du også kjempe deg gjennom horder av zombieliknende vesener i din jakt på de skjulte skattene. Det kan være en vanskelig oppgave, men heldigvis er spillet designet med fokus på co-op for opp til fire spillere, så dine venner kan underveis gi deg en hjelpende hånd.

Spillet ble originalt sluppet i 2018 til PC, PS4 og Xbox One, men nå kan du altså nyte det på Switch.

Det selges for øyeblikket med 10% rabatt på Nintendo eShop, altså 270 kroner.

HQ
Strange Brigade

Relaterte tekster

0
Strange BrigadeScore

Strange Brigade

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

En egyptisk gudinne er sluppet løs og Egypt er i fare. Hvem ringer du? Strange Brigade!

0
Klokken 16 på GR Live - Strange Brigade

Klokken 16 på GR Live - Strange Brigade

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens Gamereactor Live kaster vi oss ut i Strange Brigade, det nye samarbeidsskytespillet satt til 1930-tallet fra Rebellion. Vil du vite hva Ayub syntes om spillet...Loading next content