Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deathloop

Studiosjefen forlater Deathloop-utviklerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gledelig nok har det altså vist seg at Arkane Lyon atter en gang leverer varene. Denne gangen med Deathloop som har blitt en het "Årets Spill"-kandidat for mange. Da er det tydeligvis enkelte som mener at det er greit å avslutte på topp.

Romuald Capron, som frem til nå har vært såkalt "Studio Director" hos Arkane Lyon, forteller at han forlot studioet etter hele 16 år i forrige uke. Avgjørelsen skyldes ikke dårlige forhold eller noe, kun det faktum at han forståelig nok ønsker å prøve noe nytt og tilbringe mer tid med familien.

Ikke overraskende er det Dinga Bakaba, Sébastien Mitton, Hugues Tardif og Morgan Barbe som overtar som ledere av studioet etter å hatt hovedansvaret for utviklingen av Deathloop. Dermed er det bare å gratulere dem og ønske Capron lykke til videre.

Deathloop

Relaterte teksterLoading next content