LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

   Suikodens åndelige etterfølger, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, er utsatt til 2024.

   Teamet ber om tålmodighet og mer tid til å finpusse spillet, men er allerede i gang med å forberede den fysiske utgaven for Kickstarter-støttespillere.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Selv om det beskjedne teamet på Rabbit & Bear Studios rapporterer månedlig om fremdriften og endringene i utviklingen av Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes, fikk tausheten om lanseringsdatoen som opprinnelig var planlagt til 2023, noen av oss til å frykte det verste, og nå har vi fått bekreftet våre mistanker.

   Dessverre har utgivelsen av Hundred Heroes (hvis forløper, Eiyuden Chronicle: Rising, du allerede kan glede deg over på PC og konsoller) blitt utsatt til andre kvartal 2024. Årsaken er at teamet ønsker å innfri forventningene til de tusenvis av fans og støttespillere som prosjektet har samlet gjennom Kickstarter, og det kommer til å ta lengre tid.

   Den gode nyheten er at de som bidro nok til å motta en av de fysiske utgavene av spillet i crowdfunding-kampanjen, vil motta en e-post senere denne måneden der de kan velge hvilken plattform de vil ha spillet på.

   Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes er en kjærlighetssang til klassiske rollespill som Suikoden, Chrono Trigger, Secret of Mana, og når det lanseres neste år, vil det være tilgjengelig på PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og Nintendo Switch.

   Ta en titt på traileren nedenfor.

   HQ

   Relaterte tekster   Loading next content