Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Bomberman R 2

Super Bomberman R 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Et av tidenes beste partyspill er Bomberman, og i motsetning til mange andre klassikere er det fortsatt like morsomt den dag i dag uten noen reelle endringer i det originale konseptet. Og dette ser også ut til å være tilfelle i det nylig annonserte Super Bomberman R 2 som kommer til PC, PlayStation, Switch og Xbox neste år.

Den tilbyr både en historie og flere flerspillermoduser, der den nye Castle Battle er en av de sistnevnte. Her må et lag forsvare et slott mens motstanderlaget angriper det. Høres ut som et morsomt konsept.. Sjekk ut kunngjøringstraileren nedenfor.

HQ
Super Bomberman R 2

Relaterte tekster

0
Super Bomberman R 2 annonsert

Super Bomberman R 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Et av tidenes beste partyspill er Bomberman, og i motsetning til mange andre klassikere er det fortsatt like morsomt den dag i dag uten noen reelle endringer i det...Loading next content