Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey: En noe spesiell speedrun

Målet er å få klærne av bartehelten så fort som mulig...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Mario Odyssey har forført mang en spiller med sin kløkt og sjarme. En rekke speedrunnere har også latt seg sjarmere, og har nå funnet noe helt nytt å sette fartsrekord i. Glem det å fullføre spillet så fort som mulig... .

Den nye speedrun-typen heter "Nipple%", og går ut på å få klærne av Mario så fort som mulig. Mer spesifikt, så må man komme seg til Crazy Cap store i Sand Kingdom for å kjøpe undertøyet til Mario... Flere og flere speedrunnere har blitt bitt av basillen, og rekordholderen er for øyeblikket en spiller ved navn Stravos96, som har greid det på 9 minutter og 57 sekunder. Ganske imponerende!

Har du planer om å prøve deg på denne rekorden selv?

Super Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content