Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey feirer ny milepæl med gave til oss

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var vel aldri tvil om at mange kom til å kjøpe Super Mario Odyssey, noe som ble bekreftet ved at det ble solgt over to millioner eksemplarer av spillet i løpet av de tre første dagene etter lansering. Salgene stoppet selvsagt ikke der heller.

Nå kan Nintendo nemlig fortelle at det har blitt solgt nesten 10,5 millioner eksemplarer av spillet siden 27. oktober, noe som gjør det til det bestselgende spillet på Nintendo Switch. Andreplassen er foreløpig Mario Kart 8 Deluxe med 9,22 millioner solgte eksemplarer, mens The Legend of Zelda: Breath of the Wild til nå har solgt 8,48 millioner eksemplarer på Switch (og i tillegg 1,5 million på Wii U).

Slike imponerende ting er selvsagt verdt å feire, noe Nintendo gjør ved å gi oss et nytt kostyme i Super Mario Odyssey. Kostymet kalles Topper Hat og Topper Suit, og er nå tilgjengelig for alle som har fullført historiedelen.

Hvilke av disse tre spillene har du kjøpt?

Super Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content