Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey har fått to nye kostymer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo var relativt tidlig ute med å avduke de nye kostymene før forrige Super Mario Odyssey-oppdatering kom, men denne gangen har de valgt å ikke gi oss beskjed i det hele tatt.

Det har nemlig kommet to nye kostymer nesten ut av intet. Nå kan du løpe rundt som en ganske sporty Mario ved å la han bruke et baseball-kostyme eller romdrakt. Baseball-hjelmen vil koste deg 1500 mynter, mens antrekket koster 3000. Når det kommer til romdrakten er romferd tydeligvis mye billigere enn jeg har trodd, for der koster hjelmen bare 500 og antrekket 1000.

Dere som følger spillet tett legger kanskje merke til at begge disse kostymene ble avslørt av noen dataminere for en stund tilbake, så det er en sjanse for at de andre kostymene de fant også er på vei. Om det er tilfellet kan vi også glede oss til kostymer inspirert av Broodal-figurene, en julenissedrakt, en 8-bit hatt, og mer.

Super Mario OdysseySuper Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content