Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey har solgt over en million eksemplarer i Japan!

1055806 eksemplarer for å være nøyaktig. Og Switch har solgt mer enn Wii U gjorde gjennom hele sin levetid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge det japanske magasinet Famitsu (via en oversettelse fra Gematsu) har Super Mario Odyssey solgt 1 055 806 eksemplarer i Japan siden det kom ut i oktober. Det interessante her er at disse tallene ikke inkluderer digitale kopier solgt via Nintendo eShop! Og hvis det ikke er imponerende nok kunne Famitsu informere om at det har blitt solgt nesten tre millioner Nintendo Switch siden den kom ut. Det er omtrent like mange Wii U som ble solg gjennom hele dens levetid!

Bare den siste uka har det blitt solgt 230 000 Switch-konsoller, og jeg forventer at det tallet bare stiger jo nærmere jul vi kommer.

Er du overrasket over at Switch og Odyssey gjør det såpass bra?

Super Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content