Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey-soundtracket lanseres i februar

Albumet består av hele 136 låter fordelt på 4 CD-plater.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Mario Odyssey ble et av fjorårets favorittspill hos mange, noe vi i redaksjonen også syntes da vi kåret det til fjorårets nest beste spill. Det er mange faktorer som løfter spillet, og musikken er absolutt en av dem (hørte jeg noen nevne "Bowser's Castle 2: Bowser's Kingdom"?).

Nintendo har ikke alltid vært like flinke med offisielle lanseringer av spillmusikken sin, men det blir heldigvis ikke tilfelle med musikken til Super Mario Odyssey. Den 28. februar lanseres nemlig Super Mario Odyssey Original Soundtrack i Japan.

den offisielle japanske informasjonssiden for albumet kan vi lese at at albumet inneholder hele 136 låter fordelt på fire CD-plater, med en pris på 4600 yen (329 kroner - musikk er generelt sett dyrt i soloppgangens land). På nåværende tidspunkt er det ikke snakk om noen lansering utenfor Japan eller digital distribusjon, men siden singelen "Jump Up, Super Star!" ble lansert på iTunes i fjor høst er det lov å håpe på at sistnevnte i hvert fall kan bli en realitet også for oss.

Hva er deres favorittspor fra Super Mario Odyssey-musikken?

Super Mario Odyssey

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?Loading next content