Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mega Baseball 4

Super Mega Baseball 4 gjør alt større i juni

Samtidig som det fortsatt er fjollete og legger til mange legendariske spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi nærmer oss seks uker siden MLB The Show 23 ble lansert, så det er på tide å få litt mer arkadeaktig og fjollete baseball.

Det er i det minste hva utviklerne i Metalhead tenker, ettersom de har kunngjort at Super Mega Baseball 4 kommer til PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og Nintendo Switch 2. juni. Jepp, vi er bare en måned unna neste spill i den populære serien, og det er grunnen til at denne kunngjøringen kommer sammen med en spilltrailer som viser den oppgraderte grafikken, en håndfull av de "200 større enn livet"-eksproffene som vil være tilgjengelige ved lansering og noen av de nye stadionene. Pressemeldingen avslører også at spillet vil støtte matchmaking på tvers av generasjoner i Pennant Race og Online Leagues, så det virker som EA vil la utviklerne fortsette å gjøre sin greie etter å ha kjøpt dem for to år siden.

HQ
Super Mega Baseball 4

Relaterte teksterLoading next content