Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Superhot

Superhot-utvidelse er på vei

Byr på helt nye mekanikker, fiendetyper, og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Superhot satte seg virkelig på kartet da de slapp spillet med samme navn i fjor. Et spill hvor tiden kun går om man beveger seg eller skyter var interessant for mange, og det hele toppet seg egentlig med en utgave for virtual reality. Siden den gang har mange håpet på flere utfordringer i spillet, og da i hovedsak på en utvidelse det har vært bittelitt snakk om. Nå har tiden kommet for å lære en god del mer om denne.

Utvidelse heter Mind Control Delete, og vil komme til Early Access om kort tid. Den ferdige utgaven vil være gratis når den kommer om mellom ni og tolv måneder, men siden utviklerne ønsker å teste en del ting først søker de nå litt hjelp fra oss spillere. Utvidelsen tilbyr nemlig en del nytt i forhold til hovedspillet. Denne gangen blir det blant annet mulig å velge mellom flere ulike figurer som har ulike egenskaper og gameplaymodifikasjoner. Da kommer det kanskje ikke som en overraskelse at vi også får noen nye våpen og fiendetyper også, så her er det helt klart ikke snakk om å "bare" gi oss nye baner. Når vi uansett snakker om baner er det verdt å nevne at banene i utvidelsen vil være annerledes hver gang (procedural generated), noe de håper vil gjøre det mulig å skape en mer kompleks historie og uendelig med moro.

Early Access-utgaven vil selvsagt ikke være like omfattende som den ferdige utgaven. Om du er villig til å betale for tilgang allerede nå vil du kunne prøve to av de ulike figurene og noen av banene, men ingen av de mer avanserte power-upsene og fiendetypene. Du kan lese mer om dette på utvidelsen sin Steamside.

Hva synes du om Superhot, og høres dette interessant ut?

HQ
Superhot

Relaterte tekster

2
SuperhotScore

Superhot

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Det bygger på et interessent konsept og det er lekkert å se på. Vi har testet skytespillet der tiden bare beveger seg når du gjør det...Loading next content