Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
System Shock

System Shock Remake bekrefter lansering i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv ikke Nightdive Studios kan legge skjul på at utviklingen av System Shock Remake har vært på kanten til katastrofal etter en drøss med utsettelser, så mange stilte seg tvilsomme da spillets Steam-side plutselig hevdet at spillet skal lanseres i mars for noen måneder siden. Spesielt siden utviklerne nektet å kommentere saken, men nå er det lov å få forhåpninger.

Nightdive har nemlig lagt ut en oppdatering på spillets Kickstarter som blant annet bekrefter at System Shock Remake slippes en gang i mars om alt går som planlagt. For å betrygge oss litt inneholder oppdateringen også bilder og videoer som viser hvordan det grafiske har fått seg en skikkelig overhaling siden forrige sommer med bedre effekter, mer detaljert skade på fiender og mer.

System Shock

Relaterte tekster

0
System ShockScore

System Shock

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har blitt forfulgt, lemlestet, elektrifisert og utsatt for brutale angrep av en kunstig intelligens i denne nyinnspillingen av kultklassikeren...Loading next content