Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
System Shock

System Shock Remake feirer ny utgiver med skjermbilder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har sannelig vært mange opp- og ned-turer med remaken av System Shock Nightdive Studios jobber med, men nå virker det som om ting begynner å bli på stell.

Studioet avslører nemlig at Prime Matter, et av Koch Media sine underselskaper, har avtalt å bli System Shock Remake sin utgiver når spillet slippes en gang neste år. Dette sier de bare vil ha positive følger ved å blant annet la dem lansere spillet samtidig på både PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series. Samtidig lover de at betaen fortsatt skal bli tilgjengelig tidlig i 2022, noe de har bestemt seg for å feire ved å gi oss femten nye bilder fra spillet som du kan se under.

System Shock
System ShockSystem Shock
System ShockSystem ShockSystem ShockSystem Shock
System ShockSystem ShockSystem ShockSystem Shock
System ShockSystem ShockSystem ShockSystem Shock

Relaterte tekster

0
System ShockScore

System Shock

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har blitt forfulgt, lemlestet, elektrifisert og utsatt for brutale angrep av en kunstig intelligens i denne nyinnspillingen av kultklassikeren...Loading next content