Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
System Shock

System Shock Remake legger ut AI-kunst, fansen er ikke fornøyd

Det ser imidlertid ut til at utviklerne er glade for å ha startet en samtale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

System Shock Remake-teamet la nylig ut et bilde av SHODAN, spillets primære antagonist, som ble generert av AI.

Bruken av AI-kunst vil alltid føre til noen kontroverser på nettet, og teamet bak System Shock Remake har fått en del kritikk deres bruk av teknologien. Det ser imidlertid ut til at utviklerne står ved sin bruk av AI-kunst.

I et Twitter-innlegg etter den opprinnelige tweeten sa System Shock-kontoen "en AI som bruker AI for å forestille seg hvordan AI ville se ut i en fysisk form; blir ikke mer meta enn det... som var hele poenget med å starte samtalen."

Under det opprinnelige innlegget utdypet teamet samtalen de ønsket å starte: "Dette handlet aldri om å bruke AI til å lage kunstverk i stedet for å bruke ekte mennesker. Dette handlet om å bruke AI til å forestille seg hvordan AI forestiller seg selv å se ut," lyder svarene. "Vi vil bruke AI igjen for å lage andre stykker (inkludert kunstverk). Vi kan godt bruke AI på andre områder også. Men dette vil aldri gå på bekostning av å bruke dyktige mennesker eller deres kreative talenter."

Som du kan se ved å se på andre svar, har dette argumentet kanskje ikke vunnet over fanbasen, men det ser ut til at System Shock vil fortsette å bruke AI uansett.

System Shock

Relaterte tekster

0
System ShockScore

System Shock

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har blitt forfulgt, lemlestet, elektrifisert og utsatt for brutale angrep av en kunstig intelligens i denne nyinnspillingen av kultklassikeren...Loading next content