Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Ta en titt på disse vannpistolene som er designet for å pakke et seriøst slag

Noen kan treffe et mål med et prosjektil på størrelse med et shotglass på opptil 15 meters avstand.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er mange leker faktisk rettet mot et voksent publikum. Ta en titt på de utrolig dyre Lego-settene du kan kjøpe, så ser du hva vi mener. Men det er ikke bare Lego der leker sikter mot forbrukere med en god del ekstra inntekt, ettersom vi har funnet noen utrolig kraftige vannpistoler designet for bruk av voksne.

Enten du ønsker å øke spillet ditt i vannkamper, eller bare vil sprenge den irriterende naboen som fortsetter å ta parkeringsplassen din på gaten, har disse blasterne dekket deg. Den nyeste vannpistolen fra Spyra, for eksempel, skyter vannkuler på størrelse med et shotglass mot mål opptil 15 meter unna, og lader automatisk når du går tom. Med en taktisk skjerm som får det til å se ut som en Halo-pistol, kommer du ikke til å ha en taktisk ulempe med denne slemme gutten.

I likhet med SpyraThree kan Mijia Pulse fra Xiaomi også sprenge fiendene dine på lang avstand, men den tilbyr en slankere, mer futuristisk design, med LED-lys som følger vannet i pistolen til det flyr ut.

Sjekk ut SpyraThree her, Mijia Pulse her, og takk til Wired.

Dette er en annonse:
Ta en titt på disse vannpistolene som er designet for å pakke et seriøst slag


Loading next content