Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tales of Arise

Tales of Arise har solgt 1,5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det japanske rollespillet Tales of Arise er det seneste tilskuddet i Tales-serien, og ble endelig utgitt på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og PC den 10. september etter å ha blitt utsatt én gang. Seks dager etter den offisielle lanseringen hadde Tales of Arise allerede solgt en million eksemplarer.

Nå har litt mer enn en måned gått, og spillet fortsetter å selge bra. Bandai Namco bekreftet nylig at spillet nå har nådd 1,5 millioner solgte eksemplarer, hvilket betyr at det har solgt ytterligere en halv million på kort tid.

Men det er så sannelig ikke overraskende ettersom det er et meget bra spill med et nydelig visuelt design, engasjerende historie og intense kamper. Les Ingars anmeldelse her, hvor han gir det hele 9 av 10.

Tales of Arise

Relaterte tekster

3
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem års ventetid er ved veis ende, og Tales of Arise belønner både tålmodige fans og nykommere med det som kanskje er det beste spillet i serien.

0
Slik åpner Tales of Arise

Slik åpner Tales of Arise

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I disse dager er det langt fra like vanlig å se rulletekster i åpningen av TV-serier eller spill, men ett av stedene det fortsatt skjer er i Asia. Bandai Namco har det...Loading next content