Norsk
Gamereactor
nyheter

Taskmaster får eget VR-spill

Taskmaster VR kommer til Meta Quest og Steam VR en gang i 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det britiske humorprogrammet Taskmaster, som ledes av Greg Davies og hans assistent Alex Horne, har blitt litt av en verdenssensasjon. Britiske komikere utfordres til å fullføre en rekke merkelige oppgaver på den måten de selv ønsker, og programmet har fenget TV-publikummet i årevis, og nå kommer det til VR-plattformene.

Taskmaster VR vil gi spillerne mulighet til å utforske både settet til serien og Taskmaster-huset i VR, i tillegg til å løse ulike oppgaver på den måten de selv ønsker. "Teamet har gjort en fantastisk jobb, og spillet er et virkelig spennende tilskudd til Taskmaster-verdenen", sier Greg Davies. "Personlig tar utviklingen av Taskmaster i virtuell virkelighet meg enda nærmere mitt endelige mål om å jobbe uten å forlate sofaen."

"Dette er virkelig ekstraordinært, genialt og veldig morsomt. Dessuten har jeg alltid hatt lyst til å delta i Taskmaster, så dette er flott for meg som VR-bruker, bortsett fra at jeg også vil ha mitt virtuelle jeg som følger med på forsøkene mine og undergraver selvtilliten min, så det kan godt hende jeg angrer på hele prosjektet etter at jeg har prøvd," legger Horne til.

Taskmaster får eget VR-spill


Loading next content