Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wo Long: Fallen Dynasty

Team Ninja går nærmere inn på historien til Wo Long: Fallen Dynasty

I forkant av lanseringen i starten av mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de største spillene som debuterer denne våren kommer fra Team Ninja, utvikleren som har prydet verden med noen av de beste og mest minneverdige actionspillseriene gjennom tidene.

Akkurat denne tittelen blir Wo Long: Fallen Dynasty, og i forkant av lanseringen 3. mars 2023 på PC, PlayStation og Xbox har utvikleren gitt ut en trailer som går nærmere inn på selve historien.

For de som lurer vil Wo Long: Fallen Dynasty følge en navnløs kriger som må overleve i Han-dynastiets periode i Kina. Tilfeldigvis en verden der de krigende tre kongedømmene er det minste av dine bekymringer takket være de monstrøse overnaturlige skapningene som bor i landet.

Utgiver Koei Tecmo har også annonsert at alle som kjøper et eksemplar av Wo Long: Fallen Dynasty (fysisk eller digitalt) før 16. mars vil være kvalifisert til å få Baihu Armor, der de som forhåndsbestiller også får Zhuque Armor.

Ta en titt på historietraileren nedenfor.

HQ
Wo Long: Fallen Dynasty

Relaterte teksterLoading next content