Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Sonic Racing

Team Sonic Racing bekreftet i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag kom Walmart i skade for å avsløre Team Sonic Racing før Sega selv fikk mulighet til å gjøre det, men heldigvis tok det ikke mange timene før utgiverne selv fikk sagt sitt.

Nå har Sega nemlig bekreftet Team Sonic Racing, og kan samtidig si at spillet kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One i tillegg til Switch-utgaven Walmart la ut for salg. Som navnet tilsier vil spillet fokusere en god del på samarbeid ved at spillere kan være på lag og utføre såkalte Team Ultimates-angrep.

Det skal være femten spillbare figurer på lanseringsdagen i høst, og hver av disse vil være gode innen fart, teknikk eller kraft, så lagsammensetningen vil tydeligvis kunne bli viktig. Dette blir uansett litt dempet ved at det selvsagt også finnes fjorten ulike power-ups på banene, samtidig som at kjøretøyene kan tilpasses både estetisk og til en viss grad prestasjonsmessig. Sega lover å komme med enda mer informasjon på E3-messen, så høres dette interessant ut er det bare å følge med om litt over to uker.

HQ
Team Sonic Racing

Relaterte tekster

5
Team Sonic RacingScore

Team Sonic Racing

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen på racerbanen sammen med Tails, Sonic, Shadow og resten av gjengen.

0
Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

Skurkene dukker opp i Team Sonic Racing

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sega har nylig avduket tre nye spillbare figurer til Team Sonic Racing, racing-spillet som utvikles av Sumo Digital. Det er tre skurker, som kan slå seg sammen for å få...

0
Team Sonic Racing utsettes til 2019

Team Sonic Racing utsettes til 2019

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sumo Digital ventet helt til mai før de bestemte seg for å endelig avduke det lenge ryktede Team Sonic Racing, men da bekreftelsen kom var det godt å se at ventetiden til...Loading next content